SZEMhéj tetoválás

PILLATŐ SŰRÍTÉS

A tetoválás a szempilla szálacskái közé kerül be, ezzel optikailag dúsítva a pillákat.

Rendkívül diszkrét, extrán természetes, szinte észre sem lehet venni.

Tulajdonképpen ez mindenkinek jól áll, hiszen nem egy sminkelt hatású tetoválásról van szó, csak egy kis kiemelésről. Éppen ezért, az évek során is megállja a helyét.

FÜSTÖS SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

Avagy a pillatő sűrítés turbósított változata. 😁

Készülhet finoman porozva és kicsit sminkeltebben is. A lényeg, hogy nagyon finoman dolgozok a természetes végeredmény érdekében. Frissen itt is élénkek a színek még, gyógyultan viszont nagyon kis diszkréten emeli ki a szemeket. A tetoválás után enyhe duzzanat tapasztalható csupán, a fájdalom pedig minimális, mert szuperül lehet érzésteleníteni ezt a területet is. Fontos tudni, hogy a speciális lefogási technikának köszönhetően biztonságban van a szem.

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS - GYAKORI KÉRDÉSEK

Ijesztően hangzik, hogy a szemhéjadon tűvel foglak szúrkálni, de egyáltalán nem annyira vészes a történet, mint ahogyan hangzik. Szuperül érzésteleníthető és így a fájdalom is minimális. Nyilván mindig akadhat kivétel, aki érzékenyebb vagy nehezebben tűri a megpróbáltatásokat, de összességében azt mondhatom, hogy simán kibírható. Nem egy kényeztető wellness kezelés ez tény, de nem is olyan vészes, mint ahogyan hangzik.

A tetoválás végig csukott szemmel készül. Mármint neked van csukva a szemed, nem nekem! ☝🏻😃 A speciális lefogási és feszítési technikának köszönhetően, pedig ha akarod sem tudod kinyitni, ezért a szemed végig biztonságban van.

A természetesség híve vagyok, ezért pillatő sűrítést és nagyon finom természetes hatású füstös szemhéjat készítek csak. A füstös részt fekete és barna színek kombinációjával készítem, hogy tényleg extrán lágy poros hatása legyen. Nincs erős, tartós tusvonal és alkalmi smink hatású erős satírozás. Ezekkel én nem tudok azonosulni. 🙂

Egy tetoválás tartóssága sokmindentől függ, de kb 1-5 év között. A fekete azért nem kopik ki úgy, mintha sose lett volna ott, de halványodni fog. Itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy a fekete pigment a bőrben soha sem marad olyan élénk fekete, mint frissen! A bőr egy élő szövet, ami folyamatosan változik, ezáltal a pigment is kopik, halványodik.

NÉZD MEG LEGUTÓBBI MUNKÁIMAT!