GYAKORI KÉRDÉSEK

Az ár tartalmaz egy személyes konzultációt (ez nem kötelező és nem kötelez semmire csak egy személyes beszélgetés), magát a tetoválást és 10 héten belül egy ingyenes korrekciót is.

Ez területenként és a vendég bőrtípusától is változik. Nem kapkodok, nem sietek, precízen dolgozom. Nagyjából 1/1,5-2,5 óra között mozog az időintervallum.

Manapság a sminktetoválásoknál is már az ízléses, természetes megjelenés a fő irányadó, ezért ezek a fajta tetoválások nem maradnak évtizedekig tartósak. Bizonyos időközönként érdemes frissíteni őket, ha szeretnéd, hogy sminktetoválásod tartósan szép maradjon, de ez nem kötelező. A felhasznált pigmentek szépen, észrevétlenül, különösebb színmódosulás nélkül kopnak ki a bőrből az évek alatt. A tetoválás tartóssága sok mindentől függ: a bőrtípustól, pl egy szárazabb bőrben jobban bennt marad, egy zsírosabb bőrből hamarabb kopik, egy sötétebb szín jobban meg tud maradni, a világosabb hamarabb kopik. Függ még a vendég egészségi állapotától, napozási szokásaitól, hogy mennyire vigyáz rá az utóápolás során illetve az évek alatt, betegségektől stb.

Szemöldök tetoválásnál púderes technikát alkalmazok, mert ezzel a természetestől a karakteresebb szemöldök tetoválásokig mindent el lehet készíteni.

Ajaktetoválásnál szintén lágysatírral dolgozom, hogy egy szép légies, áttetsző ajakpír szerű színt kapjunk végeredményként. A rúzsozott hatás nem az én világom.

Szemhéjnál (füstös) is finom poros átmenetekre törekszem, nem készítek erős, sminkelt hatású tusvonalat, mert hosszútávon nem tartom jó ötletnek.

Számomra a “porozás” legszebb technika, ezzel tudok a leginkább azonosulni, ezt érzem szépnek és eredményesnek.

A tetoválás előtt mindig érzéstelenítek és ha szükséges, közben is. Abszolút túlélhető a dolog, maximum kis kellemetlenséggel jár. A vendégeim azt szokták mondani, hogy sokkal rosszabbra számítottak és nem is volt olyan vészes. Természetesen mindenki máshogy viseli a fájdalmat, más a fájdalom tűrő képessége, ezért lehetnek kivételek.

A beavatkozás után a tetoválás 7-10 nap alatt varrasodik be és potyog le nagyjából. A bőr teljes gyógyulása egyébként is 28 nap, tehát a pigmenteknek kell 4-5 hét mire beépülnek a bőrbe és elérik a végleges színüket. Ez alatt sokat változik a szín és a forma is, de aggodalomra semmi ok, ez ilyenkor teljesen normális. A tetoválás után két hétig kell fokozottabban vigyázni a friss tetoválásra, tilos napozni, szoláriumozni, wellnesselni, feláztatni, lekapargatni, stb. A gyógyulás eredményessége nagyban függ attól is, hogy a vendég mennyire vigyáz rá utólag. A tetoválás után minden esetben kapsz egy írásos tájékoztatót, hogy hogyan kell majd kezelned és mikre kell figyelj, de ha bármi egyéb kérdésed van, üzenetben és telefonon is elérhető vagyok. Az ár tartalmazza a korrekciót, tehát ha utólag picit erősíteni szeretnél a színen vagy valahol javítani kell, azt ezen alkalommal meg tudjuk tenni.

100%-ig nyilván nem zárható ki, hogy nem, viszont az évek alatt még nem volt erre példa. Az EU szabványoknak megfelelő, magas minőségű sminktetováló pigmenteket használok (ami eltér a testtetováló pigmentektől), amiknek összetevői és biztonsági adatlapjuk is megtekinthető. A vendég kérésére, mindezek ellenére, végezhető bőrpróba a tetoválás előtt pár nappal.

Hát hogyne!

Egy érett bőrhöz mindig másként nyúlunk, sokkal türelmesebben, finomabban bánunk vele. Hogy őszinte legyek, imádok az idősebb korosztálynak is sminktetoválást készíteni, hisz itt igazán szembetűnő a változás.

Itt is, mint mindig a természetességre törekszem és arra, hogy ízléses legyen a végeredmény. Sokkal finomabban tetoválok, más szempontok alapján, mint a fiatalabbaknál. Figyelembe veszem azt, hogy a bőr vékonyabb, érzékenyebb.

A cél, az arccal teljes harmóniában álló, diszkrét sminktetoválás, mely optikailag fiatalítja a megjelenést.

Kizáró okok: bőrbetegség a tetoválandó felületen, láz, betegség, leégett bőrfelület, terhesség, szoptatás, hegesedésre való hajlam, már meglévő, erős, sötét, elrontott tetoválás!

Nem kizáró ok, de befolyásolhatja a sminktetoválást: anyajegy, szemölcs az adott területen

1161 Rákóczi út 60. (Rákosszentmihály)

Rákóczi út, Szent Korona utca sarkán található HoldCsillag kozmetikán belül.

Parkolás: Utcán vagy a kozmetika mellett, ingyenesen

FIGYELEM! AZ UTCA A 16. KERÜLETBEN VAN, EZ NEM A BELVÁROSI RÁKÓCZI ÚT!

Bizonyos időközönként Szombathelyen is szoktam dolgozni, az ottani cím: Váci Mihály utca 74, Silky Blink a szalon neve.