RÓLAM

SZÁSZ ALEXANDRA

2009-ben végeztem kozmetikusként és 2017-ben találtam rá a szépségszakmán belül a sminktetoválásra, ami mára már a szenvedélyemmé vált. Folyamatosan képzem magam, minden alkalmat megragadok a tanulásra, mert csak így lehet egy szakembernek naprakész tudása, ami ebben a szakmában elengedhetetlen. A munkám a hivatásom, ebben találtam meg azt, amire mindig is vágytam: az alkotás és az adás örömét. 

Mindig egyénre szabottan tervezem meg a sminktetoválásokat, figyelembe véve vendégeim adottságait, kéréseit. Munkám során mindig az összhangra, ízléses megjelenésre törekszem.

TERMÉSZETESSÉG – Ez jellemzi a munkáimat a sminktetoválások területén. Hogy miért? Mert úgy gondolom a természetességgel sose lőhetünk mellé, hosszútávon sem.

Előre kell gondolkodnunk, nem csak az arc adott állapotát, esetleg a divatot néznünk. Finoman kell dolgoznunk, hogy a tetoválás tartósan, azaz ízlésesen hordható maradjon, hogy a bőrt ne pigmentáljuk túl és a későbbiek során is könnyedén tudjuk frissíteni.

Amit még nagyon fontosnak tartok, az a vendéggel való kommunikáció, kapcsolat tartás. Mindig arra törekszem, hogy a vendégeimmel egy olyan bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki, amiben azt érezhetik, hogy bármikor számíthatnak rám, ha szakmai kérdésekről van szó. Szeretek olyan légkört és a hangulatot teremteni magam körül, ami kötetlen, barátságos és bizalmas.

Amennyiben hozzád is ez a stílus áll a legközelebb és tetszenek a munkáim, várlak szeretettel! 🙂

év tapasztalat
1 +
elégedett vendég
1 +
elvégzett tanfolyam
1 +