FONTOS TUDNIVALÓK

AMENNYIBEN ENGEM TISZTELSZ MEG AZZAL, HOGY ÉN KÉSZÍTHETEM EL A SMINKTETOVÁLÁSODAT! 🙂

  1. Az általam készített sminktetoválások minden esetben finom technikával készülnek. Elkötelezetten hiszek abban, hogy míg a divat változik, a természetesség időtálló és az arcon hosszútávon csak és kizárólag egy, az adott arcbőrrel/személyiséggel/egyéniséggel harmonizáló sminktetoválás maradhat előnyös. Ebből adódóan nem vállalom túlzóan erős sminktetoválások elkészítését (satíros szemöldök, erős, rúzsozott száj, hosszan kilógó határozott tusvonal).

  2. Már meglévő sminktetoválás esetén csak és kizárólag egy személyes konzultáció keretein belül tudom azt megállapítani, hogy el tudom-e vállalni annak javítását. Amennyiben erős, sötét, satíros, formailag rontott sminktetoválásról van szó, minden esetben eltávolítást szoktam javasolni és ehhez megfelelő szakembert ajánlani.

  3. Az évek során rengeteg továbbképzésen vettem részt és folyamatosan képzem magam. Naprakész tudással és korszerű, minőségi anyagokkal, eszközökkel állok rendelkezésére vendégeimnek.

  4. Ha én készítem el a sminktetoválásod, biztos lehetsz abban, hogy a szakértelmemnek köszönhetően csak és kizárólag azt ajánlom számodra, ami előnyös és kiemeli az adottságaidat.

  5. A szépségiparban eltöltött hosszú évek alatt megtanultam az emberekkel bánni (bár alapvetően is úgy érzem van ehhez érzékem 🙂), ezért a hangulat nálam mindig közvetlen és baráti. Itt nem kell feszengened, megoszthatod velem minden gondolatodat, ami a sminktetoválással kapcsolatos, nincs buta kérdés, mindenre válaszolok valamint végig azon leszek, hogy jól érezd magad nálam és elégedetten távozz.

  6. Mivel ez az álom munkám, a hivatásom, amit mindig lelkiismeretesen, szívvel lélekkel végzek, nagyon fontos számomra, hogy a hozzám forduló nők megbízzanak bennem és később is visszatérjenek hozzám, valamint, hogy hosszútávon is elégedettek legyenek az általam készített sminktetoválásokkal. Vendégeim mindig számíthatnak rám, bármi kérés, kérdés, probléma merül fel.