Púderes ajaksatírozás/aquarelle technika

Természetes, lágy, erős kontúroktól mentes, nem hivalkodó, nem rúzsos hatású.
Számomra ilyen egy igazán szép szájacska. Diszkrét, ajakpír jellegű.

FELMERÜL A KÉRDÉS...

Akkor minek tetoválni?!

Tudom, kevésbé látványos, mint egy szép élénk, erősebb ajak, de én úgy gondolom, hosszútávon ez sokkal inkább hordható. Az erős színek kötötté tesznek és az ízlésünk is változhat az évek alatt, egy erős ajaktetoválás pedig nem fog egyhamar kikopni. Egy ilyen lágy pigmentálással viszont adhatunk egy leheletnyi színt az ajkaknak, ami optikailag egyrészt dúsít, másrészt azzal, hogy kiemeltük, az egész arc is ragyogóbbá válik. Ha pedig egy erősebb rúzst szeretnénk feldobni valamilyen alkalomra, akkor sem lesz zavaró.

Frissen az ajaktetoválás ...

Minden esetben élénk, rúzsos hatású, kissé duzzadt, valamint előfordulhatnak kisebb bevérzések is, de ezek hamar el is múlnak. A var leesése itt is ugyanúgy végbemegy kb egy héten belül, viszont itt inkább finom hámlás tapasztalható a folyamatos kenegetés miatt. Utóápolót minden vendégemnek adok az ajaktetoválás után.

A gyógyulás során az élénk friss színhez képest rengeteget lágyul a tetoválás, mégis adhatunk egy finom színt az ajkaknak, kicsit definiáltabbá téve a széleit. A tetoválás végleges színe 4-5 hét múlva lesz látható a beavatkozást követően, hiszen ennyi idő kell a pigmenteknek, míg beépülnek a bőrbe. A száj színe ilyenkor mint egy kaméleon úgy változik, az intenzívtől kezdve a halvány árnyalatokig mindenféle erősség előfordulhat a gyógyulási idő alatt illetve a saját száj alapszíne is befolyásolja a végeredményt. Mint minden munkám során, itt is finoman dolgozom és ha szükséges, a korrekció alkalmával erősítek.

NÉZD MEG LEGUTÓBBI MUNKÁIMAT!

FONTOS TUDNIVALÓK

szájtetoválásra készülőknek!

Ha valaha volt már herpeszed, akkor a szájnál tetoválás után szinte biztos, hogy ki fog jönni. Ez nem hiba, ez ezzel járhat, de nincs ok az aggodalomra. Vendégeimnek ilyen esetben herpesz elleni készítmény szedését szoktam javasolni pár nappal a tetoválás előtt és után, hogy minimális legyen az esélye a kialakulásnak.

Arra, hogy tisztán tartsd, ne nyúlj hozzá koszos kézzel, kivételesen ne puszilgasd össze a cicát/kutyát (én már csak tudom milyen nehéz ezt kibírni, hiszen naponta többször puszilgatom szanaszét a kutyám okos kis fejét 😃😅), szóval ezekre tessék ilyenkor extrán odafigyelni, mivel tulajdonképpen egy friss sebről van szó. Az első három napban fokozottan kell figyelni arra is, hogy többször át legyen finoman törölve/mosva a száj, hogy ne száradjon rá a szövetnedv. Feláztatni viszont ennél a területnél is tilos a tetoválást, tehát miután lemostad, száraz papírtörlővel itasd fel a felesleges nedvességet.

Sminktetoválással nem nagyobbítunk szájat, azaz nem tetoválunk a száj bőre fölé, ugyanis a végeredmény olyan lesz, mintha tartósan málnaszörpbe kortyolt volna viselője. A színezéssel csak optikailag dúsítjuk.

Ha ajaktetoválásra érkeztek, nyugodtan hozzátok magatokkal a kedvenc rúzsotokat vagy szájceruzátokat, mert az egy jó kiindulási pont tud lenni a színválasztásnál.